Viva Balonia
Rolandstraat 20d   
5935 BW Tegelen (Venlo)
Tel: +31 (0)77 400 09 59
info@vivabalonia.nl

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
En op Zaterdagen van 9:00 tot 12:00 uur.
Viva Balonia is een decoratiebedrijf en heeft geen winkel. We hebben geen standaard openingstijden en bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Onze website en de vele foto’s is tevens onze Showroom, laat u inspireren door alle decoraties die terug zijn te vinden op deze website. Alle decoraties op onze site zijn door Viva Balonia gemaakt.

Veelgestelde Vragen

Lees a.u.b eerst onze meeste gestelde vragen!

Wat is de houdbaarheid van de ballondecoraties?

Wij houden als gemiddelde 2 tot 5 dagen buiten en 7 tot 14 dagen binnen aan (dit is afhankelijk van de weersomstandigheden)  Dit is namelijk de periode dat onze ballonnen zich mooi en sterk  houden en de decoratie de juiste uitstraling heeft, wanneer u de ballondecoratie langer laat staan zullen de ballonnen de glans en sterkte verliezen.  Let op!  Hartje zomer bij veel zon en hoge temperaturen kan het  zijn dat de ballondecoratie naar één tot twee dagen houdbaar is!

Hoe lang blijven heliumballonnen zweven?

Een standaard (latex) ballon gevuld met helium blijft 14 tot 18 uur zweven. Wij kunnen de ballonnen ook behandelen met Hi-float (dit is een speciale vloeistof waarmee wij de ballonnen bewerken) dan wordt de zweefduur verlengd met ongeveer 4 dagen en soms zelfs langer.

Is er een vergunning nodig voor het oplaten van helium ballonnen?

Een vergunning voor het oplaten van heliumballonnen is vaak pas nodig wanneer u meer dan 1000 heliumballonnen oplaat.  (infomeer even bij uw eigen gemeente)

Wat zijn de leveringskosten?

De leveringskosten zijn afhankelijk van het aflever-adres (postcode-gebied).
De levertijden worden in overleg met u bepaald, bij de levering van ballondecoratie/huur materialen op locatie is de geplande tijd incl. een marge van 30 minuten.

Heeft Viva Balonia ook een winkel?

Als u wilt langskomen om uw wensen te bespreken, bent u van harte welkom. Wij hebben géén winkel, en zijn vaak onderweg  voor ballondecoratie opdrachten. Bel / mail ons even voor een afspraak

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp

Uw bericht


I.v.m. de Zomervakantie is onze zaak gesloten t/m Zondag 5 september. Sluiten