Ballon Accessoires

Snelsluit lintjens wit 100 stuks


Snelsluit lintjens wit 100 stuks
€9,95

Met dit product kunt u een helium gevulde ballon snel en gemakkelijk afsluiten, zonder knopen, zonder blaren. Ideaal voor het uitdelen van zwevende ballonnen met helium.


Plastic Draagstaaf 100 stuks ( Ballonnenstokjes )


€9,95

Een ballon op een Stokje!Plastic draagstaaf kleur wit, lengte circa 30 cm. Dit product bestaat uit 2 verpakkingen. 100 staafjes gebundeld en 100 "cups" in een zakje. Dit product kunt u gebruiken voor het afsluiten van de ballon en de ballon hierna uitdelen.


Grote Dubbele Handpomp


Grote Dubbele Handpomp
€3,99

Een handpomp " double action" voor het opblazen van de wat grotere standaard ballonnen.


Electrische Ballonnenpomp 220V


Electrische Ballonnenpomp 220V
€79,95

Een professionele electrische ballonpomp. Met platte stekker voor een 220v stopcontact. Bespaar veel tijd met het opblazen van een ballon. Inlcusief 2 schakelstanden en opzetstukje voor mini ballonnen. Wij adviseren u altijd gebruik te maken van een ballonpomp!
Met deze pomp kunt u twee ballonnen tegelijk opblazen.


Ballonboom


pvc ballonnenboom tegelen venlo
Ballonnenboom
€44,95

Ballonboom bestaande uit losse onderdelen. En gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Gemaakt van PVC. In deze boom kunt u luchtgevulde ballonnen op een staafje "steken". Hiermee heeft u altijd een kant en klare ballon bij de hand. Er zijn diverse kleuren. Uw voorkeur kunt u bij uw bestelling aangeven. Indien dit niet gemeld wordt ontvangt u een beschikbare kleur.


Inhoud syndiceren